+386 40 566 225

Športne igre (do 40 ljudi)

Namen športnih iger je povezovanje zaposlenih in krepitev medsebojnega zaupanja in sodelovanja skozi zabavne športne aktivnosti in druženjem ob dobri hrani. Potek športnih iger: udeleženci bodo razdeljeni v različne skupine po vaši želji (npr. skupino lahko sestavljajo zaposleni znotraj enega oddelka ipd.). Za lažjo in zanimivejšo razdelitev udeležencev, predlagamo, da vsak sodelujoči ob prihodu na igre prejme VREČKO PRESENEČENJA, v kateri se bo nahajala tudi majica z napisom imena skupine.

Igre bodo sestavljala tekmovanja, kjer bodo tekmovalci izkazali znanje veščin v TENISU, ODBOJKI NA MIVKI, BADMINTONU, LOKOSTRELSTVU, in zabavnih igrah »BREZ MEJA«, ki bodo ves čas vodene s strani organizatorja in strokovnega športnega delavca Teniškega kluba Krško.

V sklopu športnih iger bomo priskrbeli tudi okusno hrano. Partner Gostilna Kunst vam bo pripravila kosilo in okusne prigrizke (kanapeje) po vaših željah. 

Zmagovalna ekipa športnih iger bo prejela pokal, ki bo ostal v lasti ekipe, do naslednjih športnih iger.

V sklopu športnih iger vam nudimo tudi team building delavnice, ki jih bomo izvajali skupaj s partnerjem ZALA KR. Team building delavnice boste lahko izvajali na prostem ali v predavalnici, opremljeni s projektorjem.

Kontakt:

040/566-225 (Maja),
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Športni piknik

V sklopu športnega piknika vam nudimo uporabo celotne športne infrastrukture (teniška igrišča, odbojko na mivki, košarkarsko igrišče, po želji tudi badminton in lokostrelstvo) ter ostale klubske prostore. Hrano vam z veseljem priskrbimo (Gostilna Kunst ali Mesarstvo Marolt), ali pa si jo pripravite kar sami v kamnitem žaru.  Med piknikom vam lahko organiziramo tudi tečaj tenisa in tečaj odbojke na mivki. Pripravimo vam tudi zabavne igre »brez meja« in team building delavnice.

Teniški tečaji oz. organizirana teniška vadba

Na Teniškem klubu Krško organiziramo teniške tečaje za zaposlene in njihove otroke, podjetjem pa tudi nudimo možnost uporabe teniških igrišč in ostale športne infrastrukture. Organiziramo tudi teniške rekreativne lige in lige odbojke na mivki.


Kaj je novega

RISE (Racket for Integration of SEnios)

16 September 2022

Vsi, ki bi se želeli preizkusiti v igri pickleballa vljudno vabljeni!

Dnevi odprtih vrat teniške šole

06 September 2022

Lepo vabljeni na dneve odprtih vrat TK Krško, ki bodo potekali 8.9.2022 in 15.9.2022 od 18:00 do 20:00 ure.

Mesec tenisa

06 September 2022

Vljudno vabljeni na brezplačno igro tenisa!


    386 (0)7 49-27-176 |  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. |  CKŽ 130b, 8270 Krško

    © Vse pravice pridržane | teniski-klub-krsko.si