NoviLogo.png

 

 PRAVILNIK UPORABE ZUNANJIH IGRIŠČ

1. člen

Vse, ki boste igrali na zunanjih igriščih Teniškega kluba Krško naprošamo, da pri igranju uporabljate ustrezno teniško obutev. Obiskovalcem je dovoljeno pri igri uporabljati le teniške copate z ustreznim podplatom (t.i. smrekica, ribja kost), ki so namenjeni za igranje tenisa na pesku. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do odvzema termina.

2. člen

Na igrišče se odpravite 5 minut pred pričetkom igralne ure, v tem času bodo predhodni igralci uredili igrišče. Ne podaljšujte igre preko določenega termina in z njo pravočasno zaključite. Ko zapuščate igralno površino naj bo ta vzorno pripravljena za igralce, ki bodo prišli za vami.

 

3. člen

Priporočamo, da  se igrišče  povleče vedno po spiralnem, krožnem sistemu od zunaj navznoter. Igralce naprošamo, da pred igranjem poškropijo igrišče, če je le to presuho in ni predhodno navlaženo.

4. člen

Pred začetkom igranja se igralci prijavijo na recepciji, izkažejo članstvo oz. zakup letne igralnine, v nasprotnem primeru plačajo zakup igrišča skladno s cenikom za letno sezono 2015.

 

5. člen

Ko ste na igrišču je zaželjeno, da izklopite mobilne telefone. Tako se boste najlažje posvetili igri.

6. člen

Na igriščih se obnašajte dostojno. Ne  bodite preglasni in  ne motite igralcev na sosednjih igriščih, ne mečite loparjev in ne preklinjajte. Prinašanje alkoholnih pijač na igrišče ni dovoljeno. Prosimo vas, da to izrecno upoštevate.

7. člen

Vse obiskovalce, ki koristite garderobe seznanjamo, da je vstop v garderobe dovoljen le v čistih copatih oz. natikačih, nikakor pa ne v copatih v katerih ste igrali. Igralce odbojke na mivki naprošamo, da pred vstopom v garderobo, uporabijo zunanji tuš, kjer si lahko sperejo mivko s podplatov. Zunanji tuš se nahaja v smeri proti parkirišču.

8. člen

V kolikor v Teniški klub Krško prihajate s kolesom, le tega parkirajte, na za to predvideno mesto, pred klubsko teraso, kjer so postavljeni betonski podstavki za kolesa.

Krško, dne 15.4.2015

Predsednik TK Krško:
Ivan Gerjevič

Naši partnerji

obcina krsko Logo Ece 20